Пратете ни порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Фабрика во Скопје

Седиште:
Благоја Стефковски 58, Маџари
1000 Скопје, Македонија
Погон:
Ул. 32 бр. 11, Илинден
1000 Скопје, Македонија

Телефони:
++ 389 2 2581-166
++ 389 2 2526-064

Тел./Факс:
++ 389 2 2522-395

Фабрика во Неготино

Индустриска бб
1440 Неготино, Македонија